"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

GÜBRETAŞ ile Razi Petrokimya'dan güç birliği

30 Mayıs 2015, Cumartesi 13:48
GÜBRETAŞ'ın İran'daki bağlı ortaklığı Razi Petrokimya tesislerinde üretilen 45 bin tonluk granül üre gübresi daha, Türk çiftçisinin kullanımına sunulmak üzere Türkiye'ye getirildi.

Türkiye'nin yurt dışındaki en büyük sanayi yatırımı olan Razi Petrokimya'da üretilen ve M/V İnce İnebolu adlı kuru yük gemisiyle Türkiye'ye getirilen 45 bin tonluk granül üre gübresinin 25 bin tonluk bölümü İskenderun'a indirildikten sonra 20 bin tonu Tekirdağ Limanı'na ulaştı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü ve GÜBRETAŞ ile Razi Petrokimya'nın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Güvendi, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin en önemli şirketi olan GÜBRETAŞ aracılığıyla ülke tarımı ve ekonomisi için önemli adımların atıldığını söyledi.

Türkiye'de tarımsal üretimle uğraşan çiftçilerin üçte birini buluşturan Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çatısı altındaki şirketlerin gösterdiği başarıların gurur verici olduğunu belirten Güvendi, "GÜBRETAŞ, son yıllarda kimyevi gübre konusunun ham madde ve üretim yatırımları, uluslararası nakliye ve satış operasyonları ile bu ürünlerin çiftçiye ulaştırılması konusunda art arda attığı adımlarla bu alanda güçlü bir tedarik zinciri oluşturdu" diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 2552
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı