"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Haftaya düşüşle başladı: Gram altın ne kadar oldu?

27 Şubat 2017, Pazartesi 11:53
Altının ons fiyatındaki yatay seyre karşın, dolar kurundaki düşüşle gerileyen gram altın 145,2 lira seviyesinde dengelendi.

Geçen haftanın ikinci yarısında yükselişe geçen altının ons fiyatı, cuma günü 1.260,2 dolar ile yaklaşık 3,5 ayın en yüksek seviyesini gördü.

Altının onsu 1.260 doların üzerinde etkisini artıran kar satışları ile kazançlarının bir kısmını geri verdi ve haftayı 1.257,7 dolardan tamamladı.

Yeni haftaya yatay bir başlangıç yapan ons altın, saat 10.00 itibarıyla 1.257,0 dolardan işlem görüyor. 

Çeyrek altın 239, Cumhuriyet altını 973 liradan satılıyor

Yurt içinde, cuma gününü yüzde 1,8 artışla 145,9 liradan tamamlayan altının gram fiyatı da dolar kurundaki gerilemeye paralel yeni haftaya düşüşe başladı. Altının gram fiyatı, şu dakikalarda yüzde 0,5 azalışla 145,2 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 239 liradan, Cumhuriyet altını da 973 liradan satılıyor. 

AA

Okunma Sayısı: 962
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı