"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halkbank'tan 15 milyar TL'lik borçlanma planı

08 Ağustos 2018, Çarşamba 16:30
Halkbank, yurtiçinde 15 milyar TL'ye kadar borçlanma aracı ihracı için genel müdürlüğe yetki verdi.

 

Halkbank'tan KAP'a yapılan açıklamada, bir veya birden fazla defada halka arz edilerek veya halka arz edilmeksizin tahsisli olarak veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla gerçekleştirilecek finansman bonosu veya tahvil ihraçlarının vadesinin 5 yılı aşmayacak şekilde belirleneceği ifade edildi.

Açıklamada, "Bankamız Yönetim Kurulu tarafından yurtiçinde 15 milyar Türk Lirası'na kadar farklı tür ve vadelerde bir veya birden fazla defada halka arz edilerek veya halka arz edilmeksizin tahsisli olarak veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla finansman bonosu ve/veya tahvil ihraç edilmesine, gerçekleştirilecek bono ve/veya tahvil ihraçlarının vadesinin 5 yılı aşmayacak şekilde belirlenmesine, piyasa koşullarına bağlı olarak iskontolu ve/veya kuponlu, kuponlu tahvillerin sabit veya değişken kuponlu olarak ihraç edilmesi hususlarında karar alınmasına, ihraçların gerçekleştirilmesi, faiz oranının tespiti, dağıtım ve tahsisat esasları da dahil olmak üzere, ihraçlarla ilgili tüm şart ve hükümlerin belirlenmesi ve bu kapsamda ihraçlara aracılık edecek ilgili aracı kurumun tespiti ve söz konusu ihraçlar kapsamında ilgili merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılması ve ihraçlarla ilgili diğer tüm hususlar için Genel Müdürlüğün yetkili kılınmasına karar verilmiştir" denildi.

 

Etiketler: Halkbank, borçlanma, KAP
Okunma Sayısı: 1700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Garip Çokbilmez

    8.8.2018 18:26:38

    Alma yetşmin hakkını, çıkar aheste aheste,,, beter olun

  • Ahmet ilhan

    8.8.2018 18:01:53

    Hani bir sıra İMF'ye biz kredi verelim, hikayesine inanan insanlar vardı. Onlar nerede, acaba !

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı