"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hatay'da su fiyatları zamlandı

21 Kasım 2014, Cuma 15:46
Hatay’da su fiyatlarında değişikliğe gidildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilen “2015-2019 Yılları Stratejik Planı” komisyondan gelen raporun okunup oylanması sonucunda oy birliği ile kabul edildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (HATSU) 2014 yılı Kasım ayı toplantısının 3. birleşimi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşti. HATSU’ya 301.605.000,000 liralık bütçe ayrılması tüm gruplar tarafından uygun görülerek kabul edildi. Kabulün ardından açıklama yapan Başkan Savaş gelir-gider dengesini birlik ve beraberlik içinde çalışarak sağlayacaklarını söyledi. Daha önceki yatırımları tamamlamak ve yeni yatırımlar yapmak için su fiyatlarında değişikliklere gitmek zorunda kaldıklarının altını çizen Savaş, "Gelir-gider dengemizi sağladıktan sonra bu fiyatları yeniden düzenleriz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra iki yakamızı bir araya getirecek politikalar üretmemiz gerekiyor. Reel politikalar güdüp gerçekler ışığında adımlar atacağız." dedi.

Su fiyatlarında yapılan değişiklikler sonrasında yeni fiyatlar şu şekilde belirlendi: 0-20 metreküp(20 dahil)- 2 TL 20-35 metreküp(35 dahil)- 3 TL, 35 metreküp ve fazlası 4 TL.

Etiketler: hatay, su fiyatları
Okunma Sayısı: 4225
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı