"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Havalar soğudu, hamsinin fiyatı zamlandı

28 Ekim 2016, Cuma 15:05
Edirne'de havaların soğuk gitmesi nedeniyle hamsi fiyatı 10 liradan 15 liraya yükseldi.

Havaların soğuk gitmesi ve fırtına nedeniyle balıkçıların denize açılamaması üzerine, daha önceden kilosu 10 lira olan hamsi 15 liraya yükseldi. Edirne'de balıkçılıkçılık yapan Yasem Eren, balıkçıların hava şartları nedeniyle denize açılamayınca balık fiyatlarının artığını söyledi. Palamut balığının geçtiğimiz bu yıl bugünlerde 25 liradan sattıklarını belirten Eren, “Hamsideki yükseliş satışları azda olsa etkiledi. Hamsideki artış vatandaşı daha ucuz olan palamut bağlına itti. Geçtiğimiz yıla göre palamut balığını yarı fiyatına satıyoruz” dedi. 

Edirne'de balıkçı tezgâhlarında hamsi 15, palamut 10, levrek ve çupra 30, barbun ve uskumrunun kilosu ise 15 liraya satılıyor.

DHA

Etiketler: edirne, hamsi
Okunma Sayısı: 1243
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı