"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hazine, 32 milyar lira borçlanacak

02 Temmuz 2017, Pazar
Hazine, Temmuz-Eylül 2017 döneminde 24,2 milyar liralık iç borç servisine karşılık, 32,1 milyar liralık iç borçlanmaya gidecek.

Hazine Müsteşarlığı, Temmuz-Eylül 2017 dönemine ilişkin iç borçlanma stratejisini açıkladı. Bu dönemde dış borçlanma yapılmayacak. Hazine, Temmuzda 15,1 milyar lira, Ağustosta 7,9 milyar lira, Eylülde de 9,1 milyar lira iç borçlanmaya gidecek. Hazine Müsteşarlığının Temmuz-Eylül 2017 dönemine ilişkin iç borçlanma stratejisine göre, Temmuzda 11,2 milyar liralık iç borç servisine karşılık 15,1 milyarlık, Ağustosta 6 milyarlık iç borç servisine karşılık 7,9 milyar liralık, Eylülde ise 7 milyar liralık iç borç servisine karşılık 9,1 milyar liralık iç borçlanma yapılması öngörülüyor.

***

Okumak için tıklayınız:

Dış ticarette rekor açık: ''İthalat çözüm değil''

Ekonomiye güven azaldı

Enflasyon maaş zamlarını eritti

Yabancı yatırımcı Türkiye'den kaçıyor

Dış borçlar yükseldi

Kanayan yara: Üniversiteli işsizler

Yoğun teşviklere rağmen istihdam düştü

Gençlerin işsizliği çok konuşuldu

İşsizlik rakamları açıklandı: İşsizler ordusu büyümeye devam ediyor!

İlk dört ayda 38 bin esnaf kepenk indirdi!

Bakan Ağbal: Bütçe açık verdi

Özel sektörün yurt dışı borçları da arttı!

AA

Etiketler: hazine, borç
Okunma Sayısı: 2495
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    2.7.2017 06:24:09

    Yo yooo hazine IMF borcu kapatmış idi.AKP ve liderleri temcit pilavı gibi habire söyler dururlardı.Gerçi kapattık dedikleri o borç 29 milyar dolardan 400 milyar doların üzerine resmi,bir o kadarda özel sektörün borcu katlanarak çıkmış amma olsun.Bu borçlanmayıda KLONLANMIŞ TC. hazinesi yapıyor derlerse şaşmamak lazım.Zira zeytinyağı bile bunlar kadar üste çıkmada başarılı değil.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı