"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hazine, 5.4 milyar lira borçlandı

20 Mart 2019, Çarşamba 14:00
Hazine, dün düzenlediği 2 tahvil ihalesinde toplam 5 milyar 386.7 milyon lira borçlandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ilk ihalede 9 ay (266 gün) vadeli, kuponsuz devlet tahvilinin yeniden ihracını yaptı. Kamu kuruluşlarından gelen 632 milyon liralık teklifin tamamının karşılandığı ihalede, piyasa yapıcılarından 1 milyar 440.5 milyon liralık teklif alındı ve bu kesime 1 milyar 150 milyon liralık satış yapıldı.  İkinci ihalede de ise 5 yıl (1757 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE’ye endeksli devlet tahvilinin yeniden ihracı gerçekleştirildi. Nominal teklifin 1 milyar 73.1 milyon lira olduğu ihalede, nominal satış 810 milyon lira, net satış 826.9 milyon lira olarak gerçekleşti. Kamu kuruluşlarından gelen 500 milyon liralık teklifin tamamının karşılandığı ihalede, piyasa yapıcılarından 1 milyar 630.2 milyon liralık teklif alındı ve bu kesime 1 milyar 300 milyon liralık satış yapıldı. Hazine böylece piyasaya toplam 5 milyar 386.7 milyon lira borçlandı. 

Etiketler: hazine, borç
Okunma Sayısı: 881
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı