"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hediye mi? Satın mı alındı?

14 Eylül 2018, Cuma 15:00
Katar Emiri El Sani’nin satılığa çıkardığı, içerisinde özel bir hastane bile bulunan yarım milyar dolarlık süper lüks uçağın. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edildiği iddia edilmişti.

CHP Ankara milletvekili Gamze Taşçıer, ilgili şirketin uçağın satıldığı bilgisini paylaştığını söyledi. Taşçıer’in konuyla ilgili yaptığı paylaşımlar şu şekilde; “Katar Emiri’nin satış için yetkilendirdiği İsviçre merkezli firmaya ulaştık. Satış yetkilisi B747-8 model uçağın satıldığını teyit etti. Ayrıca sitelerinde uçağın satıldığı bilgisi de var. Şirket satıldı diyor, yandaşlar hediye diyor?” “Ben 500 milyon sterlin değer biçilen VIP uçağının Erdoğan için satın alındığı iddiasını gündeme getirdim. Bu uçak hediye diyorlar. Eğer hediye ise durum daha vahim. Süs eşyası değil, jumbo jet! O zaman cevap verin, madem “hediye”, bu uçağı ne karşılığında aldınız?”

Etiketler: uçak
Okunma Sayısı: 1590
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı