"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Her daireye bir otopark’ 2019’a kaldı

31 Mayıs 2018, Perşembe 12:35
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, her daireye bir otopark zorunluluğu getiren ve 1 Haziran’da yürürlüğe girmesi beklenen Otopark Yönetmeliği’nin yürürlülük tarihi 1 Ocak 2019 olarak değiştirildi.  Ayrıca yönetmeliğin bölge ve genel otoparkların düzenlenme esasları maddesinde yer alan “Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim tesis alanları hariç,” ibaresi “Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim tesis alanlarındaki projeler için düzenleme ve onaylar Millî Eğitim Bakanlığına ait olmak üzere” olarak düzenlendi. Böylece, Millî Eğitime bağlı eğitim tesis alanlarının zemin altında kalan kısımlarında çeşitli koşullara bağlı olarak otopark yapılabilmesine ilişkin düzenleme getirildi.

AA

Okunma Sayısı: 1514
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı