"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnşaatta cirolar aynı seviyede kaldı

16 Aralık 2014, Salı 10:51
İnşaat ciro endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı, üretim endeksi yüzde 0,1 arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının 3. çeyreğine (temmuz-eylül) ilişkin "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" verilerini açıkladı.

Buna göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,7 azaldı.

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,1, takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,7 artış gösterdi.

Okunma Sayısı: 1164
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı