"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnternet alış verişine dikkat!

02 Ekim 2019, Çarşamba 17:29
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, internet ortamında alış verişin artmasıyla birlikte bu mecralarda dolandırıcılık olaylarının da arttığını belirterek, “Güvenilir olmayan hiçbir site ya da sosyal medya uygulamasından alış veriş yapılmamalı” ifadesini kullandı.

Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, internetten alış veriş yapanların sayısının 20 milyonu aştığına dikkati çekti. İnternet ortamında alış verişin artmasına paralel olarak bu mecralar üzerinden dolandırıcılık olaylarının da arttığını ifade eden Palandöken, bu sebeple güvenilir olmayan hiçbir site ya da sosyal medya uygulamasından alış veriş yapılmaması gerektiğini belirtti. Palandöken, internetten alış veriş konusunda güven sorunu yaşayanlara yönelik olarak da “Esnafımızın kapısı her zaman açık” ifadesini kullandı. Tüketicinin daha kaliteli, ucuz ve hızlı alış veriş yapmasını desteklediklerini vurgulayan Palandöken, kayıt dışı iş yapan web sitelerinin varlığının vergisini ödeyen esnaf açısından haksız rekabet ortamı oluşturduğunu kaydetti.

 

AA

Etiketler: internet
Okunma Sayısı: 1565
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı