"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul’da, ''102 milyar liralık'' konut satıldı

03 Mayıs 2018, Perşembe 18:30
Türkiye Veri İşleme Merkezi’nin (TUVİMER) gayrimenkul sektöründeki nitelikli veri eksikliğini giderebilmek amacıyla geliştirdiği Tapusor programının “Yatırım Nereye” projesi kapsamında elde edilen dataları kullanarak hazırladığı “2017 Yılı Konut Sektörü Kiralama ve Satın Alma İşlemleri” başlıklı araştırma raporunun sonuçlarını yayınladı.

İstanbul’da 39 ilçe baz alınarak hazırlanan araştırmanın sonuçlarına göre, 2017’de 101 milyar 745 milyon 210 bin TL değerinde ve 26 milyon 100 bin metrekarelik konut satışı gerçekleşti  Geçen yıl en çok konut satışının gerçekleştiği ilçeler arasında 3 milyon 968 bin metrekare ile başı Esenyurt çekerken, onu bir milyon 349 bin metrekare ile Sancaktepe, bir milyon 261 bin metrekare ile Beylikdüzü, bir milyon 246 bin metrekare ile Başakşehir, bir milyon 211 bin metrekareyle Kadıköy izledi.

AA

Okunma Sayısı: 1100
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı