"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İTO Ödülleri yarın sahiplerini bulacak

30 Mayıs 2015, Cumartesi 14:24
İstanbul'un küresel anlamda bir çekim merkezi olmasını amaçlayan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Ödülleri, yarın sahiplerini bulacak.

Oda'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl ilki düzenlenen İTO Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla verilecek.

İTO Ödülleri kapsamında 7 tepeli İstanbul'a atfen; ekonomi, kültür-sanat, bilim, sosyal sorumluluk, yatırım, marka ve şehircilik olmak üzere 7 ayrı kategori altında başarı göstermiş kişi, kurum ve kuruluşlar ödüllendirilecek. 

Bu amaçla ödül kategorilerinin belirlenmesinde, alanında uzman isimlerin bulunduğu danışma kurulu oluşturuldu.

Törende "Cesaret Ödülü", "Sıra Dışı Ödülü", "Proje Ödülü", "İstanbul'un Martısı Ödülü", "Bilim Ödülü", "Erguvan Ödülü" ile "İnsan ve Doğa Ödülü"nün yanı sıra İTO Özel Ödülü de verilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İTO Ödülleri ile Türkiye ve ekonomi için değer üretenleri ödüllendirmeyi amaçladıklarını bildirdi.

Söz konusu ödüllerin her şeyden evvel İstanbul'a layık olmak çabası, yedi tepeli şehrin binlerce yıllık mazisini geleceğe taşımak için atılmış adımlardan biri olduğuna işaret eden Çağlar, şunları kaydetti:

"Biz burada İstanbul'un marka değerini küresel ölçekte ileriye taşıyoruz. Tabii şunun da altını çizmem gerekir ki; marifeti iltifatla taçlandırmak için çıktığımız bu yolda İstanbul'a ve ülkemize değer katan herkes, bu ödüllerin gerçek sahipleridir. Kazanan İstanbul'dur. Ben şimdiden, yarın açıklayacağımız ödül sahiplerini ve İstanbul'a değer katan herkesi yürekten kutluyorum. İstanbul Ticaret Odası Ödülleri'nin İstanbul'umuz için hayırlı olmasını diliyorum."

AA

Etiketler: ito, ödül
Okunma Sayısı: 1715
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı