"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir'de limon arttı, domates ucuzladı

04 Temmuz 2015, Cumartesi 12:42
TÜFE’de 2015 yılı Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0,51 düşüş, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 4,76, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,20 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 8,28 artış gerçekleşti.

İzmir'de ise bir önceki aya göre yüzde 0,13 düşüş gerçekleşirken, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 5,43, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,22 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 8,93 artış gerçekleşti.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Haziran ayında geçen aya göre fiyatı en fazla artan ürün yüzde 40,71'lik artışla limon oldu. Bu ürünü yüzde 19,86'lık artışla yumurta, yüzde 8,89 ile fındık içi, yüzde 5,68 ile zeytinyağı ve yüzde 5,65'lik artışla Şoför Eğitim Kurs Ücreti takip etti. İzmir'de Haziran ayında geçen aya göre fiyatı düşen ürünlerin başında domates geldi. Haziranda domatesin fiyatı yüzde 39,67 düşerken, bu ürünü fiyatı yüzde 33,92 düşen taze patates ile fiyatı yüzde 8,71 düşen kadın ceketi izledi.

Etiketler: izmir, limon, domates
Okunma Sayısı: 2713
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı