"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

JCI Dünya Başkanlığına aday Türkiye’den

21 Kasım 2014, Cuma 18:50
Dünyanın en yaygın liderlik ve girişimcilik organizasyonu Junior Chamber International’ın (JCI) 100. yılını kutlayacağı yeni dönemde Dünya Başkanlığına Türkiye’den İsmail Haznedar aday oldu.

119 ülkede 5 bin şubesi, 200 bini aşkın aktif üyesi ve 2 milyon mezunu ile faaliyet gösteren JCI’ın 27 Kasım 2014 günü Almanya’nın Leipzig şehrinde gerçekleşecek seçimlerde Dünya Başkanlığına İsmail Haznedar aday oldu. 

2010 yılında Türkiye’de Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği başkanlığını yürüten Haznedar, 2011 yılından sonra Birleşmiş Milletler ile İlişkiler ve Başkan Baş Müşavirliği görevlerini de yürüttü. Son dönemde JCI İcra Kurulu Üyesi seçilerek Avrupa’dan sorumlu başkan olarak atandı. Dünya Başkanı’nın Baş Danışmanı ve Stratejik Planlama Komitesi üyesi olarak, kurumun geleceğinin şekillenmesinde aktif rol üstlenen Haznedar için bu görev JCI Dünya Başkanlığına giden yolda önemli adımlardan birini oluşturuyordu. 

1915 yılında başlamış olan faaliyetlerin 100. yılını JCI 2015 yılında kutlayacak ve bu özel dönem için 70. Dünya Başkanı’nı seçecek. Adaylık ile ilgili açıklamada bulunan İsmail Haznedar; "JCI’ın 100.yılını kutlayacağı dönemde yepyeni bir noktada olmak hepimiz için gurur verici. İlk defa aday olduğumuz Dünya Başkanlığı ile uluslararası bir organizasyonda liderlik görevi üstlenmek Türkiye Gençliği için önemli bir uluslararası liderlik örneği oluşturacağına inanıyorum. Bu yönde seçimler ve sonrasında Türk İş Dünyası ve Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte uluslararası çalışmaları gerçekleştirmek üzere işbirliği ve değerli desteklerini bekliyorum.” dedi. 

İsmail Haznedar seçilmesi durumunda, yeni dönemde 100’den fazla ülkede, 5 bin şube ve 200 bin aktif üyenin olduğu, dünyanın en büyük liderlik ve girişimcilik networkuna liderlik edecek. Seçimler sonrası başkalık döneminde, Haznedar’ın 60’tan fazla ülkeyi ziyaret etmesi bekleniyor. 24-29 Kasım 2014 tarihleri arasında Almanya’nın Lepzig şehrinde gerçekleşecek JCI Dünya Kongresi’ne 100’den fazla ülkeden 4 bin katılımcı yer alacak.

Etiketler: jcı, aday, türk
Okunma Sayısı: 848
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı