"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamu işçisi çifte bayram yaşamak istiyor

19 Mart 2024, Salı 17:00
Ülkemizde yaşanan ekonomik krizyüzünden kamu işçisinin evini geçindirmekte giderek daha çok zorluk çektiğine işaret eden HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert kamu işçisinin ücret zammının diğer kesimlere yapıldığı gibi yüzde 49.25’e tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.

Devlet Sert, “Kamu işçisini evini dahi geçindiremeyecek bir ücret ile karşı karşıya bırakmak hem insani olarak, hem vicdani olarak, hem de eşitlik ilkesi açısından doğru değildir. Kamu işçisi kendini ayrıştırılmış, ötekileştirilmiş hissediyor. Bayram öncesi bizlere yaşatılacak bir müjde ile kamu işçisi çifte bayram yaşamak istiyor” diye konuştu.

Ankara - Adnan Solmaz

Okunma Sayısı: 1038
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı