"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karsan, üretime 10 gün ara veriyor

27 Mart 2020, Cuma 14:28
Tedarikçilerin ve müşterilerinin salgın nedeniyle üretimlerine ara vermesi Karsan’ı da durdurdu. Yurt içi ve yurt dışında parça tedarikinde sorun yaşanması nedeniyle Karsan 1 Nisan ila 10 Nisan arasında üretimine ara verdiğini duyurdu. Üretimin yeniden 13 Nisan’da başlaması öngörülüyor.

Karsan’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde şirketin tüm lokasyonlarında 1 Nisan 2020’den 10 Nisan 2020’ye kadar tüm faaliyetlere ara verilmesinin kararlaştırıldığı duyuruldu. Bildirimde üretime 13 Nisan 2020 tarihinde yeniden başlanmasının öngörüldüğü kaydedildi. Duyuruda ayıca işe ara verme nedeniyle iş akdi feshinin öngörülmediği ve kısa çalışma ödeneği için de başvuruda bulunulacağı ifade edildi.

 

Etiketler: Karsan, üretim, ara
Okunma Sayısı: 1242
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı