"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaynak Holding`in 2 şirketine daha kayyım atandı

14 Temmuz 2017, Cuma 15:44
Kaynak Holding`e yönelik soruşturma kapsamında, Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla 2 şirkete daha TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.

Soruşturma kapsamında savcılık, 2 şirkete daha kayyım atanmasını talep etti.

Talebi değerlendiren Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliğinin kararında, Kaynak Holding ve bağlı şirketleri hakkında yürütülen soruşturmada, holding ve bağlı şirketleri hakkında peyderpey kayyım ataması işlemi gerçekleştirildiği belirtildi.

Azim Gayrimenkul Yatırım AŞ'ye 12 Ocak tarihinde Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla kayyım ataması gerçekleştirildiği hatırlatılan kararda, şirketin sahibi olan Halit Keleş'in tüm mal varlığına da CMK'nın 128. maddesi uyarınca el konulduğu, bu mal varlıklarının idaresi için de ayrıca kayyum ataması yapıldığı, yine şirket ortaklarından Yusuf Keleş'in mal varlığına da tedbir kararı konulduğu kaydedildi.

Kararda, bu kapsamda Elis Gayrimenkul Sanayi AŞ ve Azim Yeminli Mali Müşavirlik ve Denetim Limited şirketleri hakkında savcılığın talebi üzerine kayyım atanmasına, kayyuı olarak da TMSF görevlilerinin yetkili yetkili kılınmasına karar verildiği belirtildi.

AA

Okunma Sayısı: 1965
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı