"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Marketlerin kurbanlık fiyatları belli oldu

18 Eylül 2015, Cuma 12:09
Kurbanlıklar, taksit seçenekleri, anında indirimler ve adrese teslim imkanlarının sağlandığı marketlerde 660 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, marketlerin kurbanlık fiyatları belli oldu. Kurbanlıklar, taksit seçenekleri, anında indirimler ve adrese teslim imkanlarının sağlandığı marketlerde 660 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kurbanlık alırken tercihlerini marketlerden yana kullanacak olan tüketicileri, internetten ve telefonla sipariş, adrese teslim, taksitli ödeme, hediye TL ve anında indirim fırsatları bekliyor. Marketlerde satışa sunulan en ucuz küçükbaş kurbanlık 660 liradan, en ucuz büyükbaş kurbanlık hissesi ise 925 liradan satışa sunuluyor.

Kurbanlık hizmeti veren marketlerde ayrıca, çeşitli hayır kurumlarına bağışta bulunmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor.

AA

Okunma Sayısı: 1316
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı