"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“MB’nin adımları, TL’deki düşüşü engellemez’’

14 Ağustos 2018, Salı 23:40
Almanya’nın ikinci büyük bankası Commerzbank, Merkez Bankası’nın piyasalardaki sorunu minör araçlarla çözme çabasının TL’deki düşüşü engellemeyeceğini ifade etti.

T24’te yer alan habere göre, Commerzbank dün sabah yayınladığı günlük piyasa raporunda, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) dün attığı adımlarla sorunları minör araçlarla çözmeye çalışma politikasına geri döndüğünü, bu adımların Türk Lirası’nda düşüşü engellemeyeceğini savundu. Türkiye ile ABD arasındaki anlaşmazlık çözülse bile Türk Lirası’nda kısmî bir toparlanma olacağını savunan Commerzbank, bu toparlanmanın ardından döviz piyasaları ve TCMB arasında kedi-fare oyununun devam edeceğini belirtti. Commerzbank, herhangi bir çözüm ortaya konmaması halinde ise TL’de serbest düşüşün devam etmesini beklediklerini vurguladı.

Etiketler: mb, türk lirası
Okunma Sayısı: 1359
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı