"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Motorin ve LPG'de indirim kararı

24 Aralık 2021, Cuma 19:08
Motorinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 5, LPG'nin litre fiyatında ise 72 kuruşluk indirim yapıldı. İndirimler pompaya yansıyacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirime gidildi.

Bu gece yarısından itibaren LPG'de 72, motorinde ise 5 kuruşluk indirim pompaya yansıyacak.

ÖTV düzenlemesi

Akaryakıt fiyatlarında ayrıca ÖTV düzenlemesi yapıldı.

Buna göre, benzinin litre fiyatında 41 kuruş, motorinin litre fiyatında 40 kuruş, LPG'nin litre fiyatında 1 TL indirim gerçekleşti. İndirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştiğinden, pompa fiyatlarında değişiklik olmayacak.

Etiketler: motorin, LPG, indirim
Okunma Sayısı: 2378
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    25.12.2021 10:17:08

    Ülke AKP MHP koalisyonunun oyun ve soygun alanı oldu.Döviz artt diyerek saatlik akaryakıta zam yapanlar madem % 40 indirim yapmıyorlar. Bugün ülkede suçladıklar o market zincirlerinin 19 yıldr besleyerek,destekelerek büyüten AKP.Bunlarla piyasaya ayar veren AKP.Şimdi kalkmışlar marketlere baskı yapacaklarmış.Hadi canım sende.Seeen AVMyasasını çıkartmaktan ve uygulamaktan acizsin.Sen k.esnafı yokederlerken kıııs kıs gülen bir vicdansızsın. Seeen milleti döviz sözleşmeli ijaleler ve kur garantili faiz ile MİLLETE SOYAN,SOYDURTAN SOYGUNCUSUUUUUN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı