"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MTV zammı yürürlüğe girdi

05 Aralık 2017, Salı 18:06
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 7061 sayılı ‘Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kamuoyunda ‘torba yasa’ olarak bilinen kanun ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)  ile Özel İletişim Vergisi’nde artışlar gibi birçok önemli düzenlemeyi ihtiva ediyor. Söz konusu kanuna göre, araçlarda Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için uygulanacak yeniden değerleme oranı, 1300 cc altı araçlar için yüzde 15, 1300 cc üstü araçlar için ise yüzde 25 olacak. MTV 1300 cc ve aşağısı araçlar için; fiyatı 40 bin lirayı aşmayanlarda 743 lira, fiyatı 40-70 bin lira olanlarda 817 lira, fiyatı 70 bin lirayı aşanlarda 892 lira olarak uygulanacak.

DHA

Etiketler: mtv
Okunma Sayısı: 1530
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    5.12.2017 18:25:03

    Zam oranının ortalamasını baz alırsak % 20 ENFLASYONUN olduğu resmen kabul ediliyor demektir.AKP eğer memur,işçi ve emeklileri refah içinde yaşatıyorum diyorsa bunun için maaşlara en az % 20 zam yapmak mecburiyetindedir.Zira bu oranların altındaki zam ile refah asla ve kat'a olmaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı