"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nakliyeci de zorlanıyor

04 Aralık 2018, Salı 17:15
Nakliyeci esnafının birçok sorunla uğraştığını ve artık ayakta kalamaz hale geldiğini vurgulayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Nakliyeci esnafı artan akaryakıt, yedek parça, lastik fiyatları, tüccar nakliyeci firmaların haksızlık yapmaları, köprü geçiş ücretleri ve cezaları gibi sorunlarla baş edemeyecek hale geldi ve ayakta durmakta zorlanıyor” dedi.

Zor bir dönemden geçen nakliyeci esnafının ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Nakliye firmaları kış şartlarını, ekonomik daralmayı, akaryakıt fiyatlarını ve iş düşüklüğünü bahane ederek nakliyeci esnafını mazot parasına iş yapma mecburiyetinde bırakıyor. Müşterilere de aynı durumları sayarak yüksek fiyatla anlaşma yaparken nakliyeci esnafının ise nakliye fiyatını düşürüyor. Aynı bahanelerle çok kazanıp az vererek fırsatçılık yapıyorlar.” diye konuştu.

AA

Etiketler: nakliye, tesk, palandöken
Okunma Sayısı: 1065
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı