"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ramazan ve Bayram sofraları SuperFresh'le hazırlanacak

09 Temmuz 2015, Perşembe 16:15
Ramazan ayında ve Bayram’da sevdikleri için en özenli ve zengin sofraları hazırlamak isteyenler SuperFresh ürünleriyle mutfağa girecek.

Geleneksel lezzetleri börekler, mantılar, tatlılar SuperFresh’le sofraları zenginleştirecek. 

11 ayın sultanı Ramazan’da en büyük dert, kalabalık iftar sofralarında herkesi mutlu edecek menüler oluşturmaktır. SuperFresh, börek çeşitlerinden mantıya, köfteden tatlıya geniş ürün ailesiyle iftar sofralarına yakışır lezzetler hazırlamak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak.

Türkiye’nin lider dondurulmuş gıda markası, Ramazan ayının sonuna kadar düzenlediği özel kampanyalarla sofralara bereketi taşıyacak. SuperFresh mantı ürünleri, köfte çeşitleri ve sebzeleri, iftar sofraları için lezzetli alternatifler oluştururken,  çıtır çıtır mini rulo börekler, patatesli, ıspanaklı tepsi böreği, kıymalı kol böreği ve milföy, sahur için kadınların kurtarıcı lezzetleri oluyor. 

SuperFresh tepsi böreği ailesinden herhangi birini fırında ortalama 150-200 derece ısıda 20-25 dakika pişirmeniz yeterli. Pratik şekilde hazırlanarak sıcak şekilde servis edilen börek çeşitleri ile hem iftar hem sahur sofralarına zenginlik katabilirsiniz. SuperFresh ürünleriyle hazırlanan hafif yaz tatlıları da iftar saatinin keyfi oluyor.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2921
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı