"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rekabet Kurulu kararlarını açıkladı

03 Eylül 2015, Perşembe 17:11
Rekabet Kurulu, Nissan Otomotiv Anonim Şirketinin belli oranda hissesinin, Nissan Middle East FZE tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, Aeroports de Paris Management SA, Vinci Airports S.A.S. ve Astaldi Conccessioni S.p.A. arasında Şili'deki Santiago Havalimanı'nın işletilmesi amacıyla kurulacak ortak girişim işlemi onaylandı.

Sumitomo Corporation Dış Ticaret AŞ tarafından kontrol edilen ve Nissan marka binek araçların Türkiye distribütörlüğünü yapan Nissan Otomotiv Anonim Şirketi'nin belli oranda hissesinin Nissan Middle East FZE tarafından ve İdea Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin belli oranda hissesinin, Fosroc Holding A.G. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Öte yandan Kurul, İnci Akü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin belli oranda hissesinin, GS Yuasa International Limited tarafından devralınması yoluyla İnci Akü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi üzerinde, İnci Holding Anonim Şirketi ve GS Yuasa International Limited tarafından ortak girişim tesis edilmesi işlemine izin verdi.

AA

Okunma Sayısı: 1506
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı