"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Resmi Gazete'de yayınlandı: Önemli tarih 9 Haziran

22 Mayıs 2017, Pazartesi 09:22
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından 26 Asistan Hava Trafik Kontrolörü, 100 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı yapılacak.

DHMİ'nin Resmi Gazete'de yayınlanan ilanına göre, havalimanlarında görevlendirilmek üzere Genel Müdürlükçe 26 Asistan Hava Trafik Kontrolörü, 100 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı için sınav açıldı.

Başvurular, şahsen veya posta yoluyla 9 Haziran'a kadar Genel Müdürlüğe yapılacak.

Bilgisayar destekli seçme programı sınavı veya yazılı sınava çağrılacak adaylara ilişkin liste ile sınavda başarı göstererek sözlü sınava hak kazanan adaylara ilişkin liste, sınav tarihi, yeri ve saati Kuruluşun resmi internet adresi olan "www.dhmi.gov.tr"de ilan edilecek.

AA

Etiketler: dhim, resmi gazete
Okunma Sayısı: 2122
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı