"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya 100 ton ayçiçeğini Türkiye'ye geri gönderdi

06 Mayıs 2016, Cuma 17:54
Rusya Federal Veteriner ve Bitki Sağlığı Gözetim Servisi (Rosselhoznadzor) uzmanları Türkiye’den Novorossiysk limanına gelen 100 ton ayçiçeğini geri gönderdi.

Rosselhoznadzor Krasnodar Krayı Yönetimi’nden yapılan açıklamada, "Novorossiysk Deniz Limanı’nda Rosselhoznadzor Krasnodar Krayı inspektörleri Türkiye’den gelen 100 ton kalitesiz ayçiçeği tespit etti. İlk analizler ve laboratuvar sonuçları bu gıda ürününün güvenlik taleplerine uymadığını gösterdi" denildi.

Rosselhoznadzor, "Gıda ürünleri kalitesi ve güvenliği" yasasına göre normlara uymayan ürünlerin ülkeye girişinin yasak olduğunu belirtti.

BİR TEK LİMONDAN VAZGEÇEMEDİLER

Rusya, Türkiye ile yaşanan uçak krizinin ardından Türkiye'den gelen pek çok ürüne ambargo koymuştu. Rusya, Türkiye'den bir tek limon alımıyla ilgili geri adım atmamış ve limon ithalatını sürdürmüştü.

Etiketler: rusya, ayçiçeği
Okunma Sayısı: 1924
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı