"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya'dan Türkiye'ye 'ithalat' kısıtlaması

30 Kasım 2015, Pazartesi 13:50
Rusya hükümeti Türk ürünlerine ithalat kısıtlaması getirme kararı aldı. Ticareti kısıtlanacak ürünler arasında meyve ve sebze de var.

Rusya Başbakan Yardımcısı, Türkiye'den ithal edilecek ürünlere kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kısıtlama kapsamında Türkiye'den ithali yasaklanan ürünler arasında Rusya'yla dış ticaretin en önemli kalemlerinden olan meyve ve sebzenin de bulunduğu belirtiliyor.

Rusya Başbakan Yardımcısı, Rusya’nın Türkiye’den sebze, meyve ve zirai ürün ithalatını yasaklayacağını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı, “Şu anda Türkiye’den sanayi ürünlerinin ithalatını yasaklamaktan kaçınıyoruz.  Enflasyonist baskıları hafifletmek için Türkiye’den gıda ithalatına sınırlamalar birkaç hafta ertelenecek” diye devam etti.

'YAPTIRIMLAR GENİŞLETİLEBİLİR'

Bu arada Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, "Rusya gerekli olursa Türkiye'ye yaptırımları genişletebilir" dedi. Türkiye 2014 yılında Rusya’ya 1 milyar 68 milyon dolarlık tarım ve hayvancılık ürünü sattı.

Etiketler: rusya, ithalat
Okunma Sayısı: 1263
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı