"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya ile yaşanan restleşme, turizmciyi tedirgin ediyor

30 Kasım 2015, Pazartesi 10:43
Kars Otelleri ve Lokantaları Derneği (KARSOD) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özer, Rusya ile yaşanan restleşmelerin kendilerini de etkileyeceğini söyledi.

Özer, "Bu yaşananlar taşarak bizlere kadar gelecektir. İnşallah umut ediyoruz, bu sıkıntılar bizlere kadar gelmez ve en kısa zamanda çözülür." dedi.

Türk hava sahasını ihlal eden ve angajman kuralları gereği düşürülen Rus savaş uçağının ardından ekonomik çevrelerin kaygılarını dile getiren KARSOD Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özer, turizm döngüsünün farklı olduğunu, Japonya'da yaşanan olumsuz bir durumun, kilometrelerce uzakta, Kars'ı ve Sarıkamış'ı etkileyebileceğini ifada etti.

Özellikle Antalya bölgesinin gelişmelerden ciddi manada etkilendiğine dikkat çeken Özer, "Rus futbol takımlarının çok önemli bir bölümü Türkiye’de kamp yapıyordu. Bu takımlar kamplarını iptal ediyor. Rus Futbol Federasyonu'nun takımlarını geri çektiğini duyuyoruz. Bu yaşananların etkileri bizlere kadar gelecektir. İnşallah umut ediyoruz bu sıkıntılar bizlere kadar gelmez ve en kısa zamanda çözülür." şeklinde konuştu.

Etiketler: rusya, turizm, kars, sarıkamış
Okunma Sayısı: 998
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı