"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya Türkiye'den gelen 15 ton çileği geri çevirdi

02 Temmuz 2018, Pazartesi 23:25
Rusya Tarım Ürünleri Denetim Ajansı (Rosselhoznadzor), Türkiye'nin gönderdiği 15 ton çileğin zararlı madde tespit edilmesi nedeniyle ülkeye alınmadığını duyurdu.

Rosselhoznadzor'un Krasnodar ve Adıgey temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre 15 ton Türk çileğine geçen hafta Novorossiysk limanında el koyuldu.

 

Çileklerde Rusya'nın tehlikeli bulduğu Kaliforniya çiçek tripsi tespit edildiğini kaydeden ajans, ürünlerin Rusya'ya alınmadığının altını çizdi.

244 bitkiye zarar veren Kaliforniya çiçek tripsi, dekoratif çiçeklerine en fazla zararı veren böceklerden biri olup sera koşullarında yetiştirilen sebze-meyvelere de bulaşabiliyor.

 

Etiketler: Türkiye, Rusya, çilek, hastalık
Okunma Sayısı: 1553
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı