"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sabancı, Türkiye'yi dünyaya anlatacak

28 Temmuz 2016, Perşembe 13:59
Sabancı Holding'in, Türkiye ve demokrasisine duyduğu güveni uluslararası kamuoyuna duyurduğu ilan, Financial Times, New York Times ve International New York Times gazetelerinde yayımlanacak.

Sabancı Holding, Türkiye ve demokrasisine duyduğu güveni uluslararası kamuoyuna ilanlarıyla duyuruyor.

Sabancı Holding açıklamasına göre, "Türkiye'nin Sabancı'sı" imzasıyla hazırlanan çalışmada, "Türkiye'nin geleceğine inancımız, halkımızın demokrasiye bağlılığı sayesinde bir kez daha teyit edildi." mesajı veriliyor.

Bu mesaj, Financial Times'ın tüm ülke baskıları, New York Times ve International New York Times gazetelerinde yarın yer alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Kurtul, şunları kaydetti:

"Biz ülkemize inanıyoruz. Bu çalışmamızda da uluslararası kamuoyuyla ülkemizin sahip olduğu güçlü demokrasiyi ve bu gücün arkasındaki halk iradesinin önemini bir kez daha paylaşmak istedik. Biz inanıyoruz ki ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, Türkiye'nin Sabancı'sı olarak yıllardır üstlendiğimiz sorumluluklarımızı her zaman olduğu gibi yerine getirmek ve ülkemize katkıda bulunmaktır."

AA

Okunma Sayısı: 2640
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı