"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçim öncesi sosyal yardımlar 4 kat arttı

16 Haziran 2015, Salı 10:29
7 Haziran seçimlerinden bir önceki ay olan mayısta sosyal yardımlar bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık 4 kat arttı.

Hürriyet'te yeralan habere göre geçen yıl mayısta 349.4 milyon lira olan sosyal yardımlar, bu yılın mayıs ayında 1 milyar 388 milyon lira oldu. Temsil giderleri de mayıs ayında yaklaşık iki kat arttı. Geçen yıl mayısta 12.9 milyon lira olan temsil ve ağırlama giderleri, bu yıl mayısta 22.6 milyon lira oldu. Geçen beş aylık dönemde temsil ve ağırlama giderleri 39.7 milyon lirayken, bu yıl ilk beş ayda 74.3 milyon liraya ulaştı.

Maliye Bakanlığı dün yılın ilk beş aylık bütçe sonuçlarını açıkladı. Bütçe, mayısta 1,6 milyar lira fazla, ocak-mayıs döneminde ise 2,4 milyar lira açık verdi.

Okunma Sayısı: 1342
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    16.6.2015 16:26:26

    evet! sayın ve de Müslümanlara mayın akp li arkadaşlar. her seçimde bunu yapıp milleti fakirliğe ve elinize bakmaya mahkum ettiniz. bu sizin başarınız . olması gereken Müslümanların hür olarak ve ona buna muhtaç olmadan, kalkınmak için, sadık, adaletli, sadece Allah korkusu ve muhtaçlığı olan, cesaretli, doğrudan ayrılmayan, bir yapıda olması lazım.... yoksa hür olmaya çalışanın başını ezen, sadakati sadece para kazandıklarına veya kendi gibi düşünenlere uygulayan. baştakilerden yada yaptığı haksızlıkların ortaya çıkmasından korkan. ona buna muhtaç olan sadaka ile insanları yaşatmayı amaç edinen, bir zihniyetle.kalkınma ve islam ittihadı kurulamazzz. ey Müslüman beyinler.. Anlayın artık...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı