"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SGK, Aylık Prim ve Hizmet Belgelerini verme süresini uzattı

23 Ocak 2017, Pazartesi 20:57
​İşverenleri̇n, 2016 Aralık ayına ai̇t Aylık Pri̇m ve Hi̇zmet Belgeleri̇ni̇ verme süresi̇, 25 Ocak 2017 tarihine kadar uzatıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'ndan (SGK) yapılan yazılı açıklamada, SGK e-Bildirge uygulamasının "Chrome" ve "FireFox" internet tarayıcılarında hizmet verememesi nedeniyle, son günü bugün olan söz konusu belgelerin, teslim alınamadığının anlaşıldığı belirtildi.

Bu tarayıcıları kullanan işverenlerin mağduriyetinin önlenmesi amacıyla, Aylık Prim ve Hizmet Belgelerinin verilme süresinin 25 Ocak saat 23.59'a kadar uzatıldığı ifade edilen açıklamada, bu tarihe kadar verilen 2016 Aralık ayına ait Aylık Prim ve Hizmet Belgelerinin, yasal süresi içinde verilmiş sayılacağı bildirildi.

Açıklamada, işverenlerin ileriki dönemlerde İnternet Explorer tarayıcısını kullanmaları halinde, Aylık Prim Hizmet Belgelerinin e-Bildirge kanalıyla verilmesinde sorun yaşamayacağı kaydedildi.

AA

Okunma Sayısı: 923
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı