"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şimşek: Her şey güllük gülistanlık

15 Ekim 2017, Pazar 19:15
Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen IMF-Dünya Bankası Yıllık Toplantıları sırasında açıklamalar yaptı.

Şimşek, “Küresel ekonomide kısa vadede her şey çok iyi görünüyor, yani her şey güllük gülistanlık” dedi. Şimşek, IMF-Dünya Bankası toplantıları ve G20 oturumlarından çıkan mesajın ‘şimdi reform yapma zamanı’ olduğunu söyleyerek, “Küresel ekonomide kısa vadede her şey çok iyi görünüyor, yani her şey güllük gülistanlık. Orta vadede tabii her zaman için bir takım riskler var. İşte o risklere karşı küresel olarak küresel ekonominin direncini arttırmak için reform ihtiyacı var” ifadesini kullandı.

Sputnik’in haberine göre; Şimşek ayrıca AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Jyrki Katainen kendisinin eş başkanlığında, Türkiye ve AB arası ekonomik ilişkilerin ve entegrasyonun geniş bir şekilde değerlendirileceği bir zirve yapılacağını açıkladı.

***

Okumak için tıklayınız:

2018 yılında kemer sıkacağız

6 bin milyoner Türkiye’yi terk etti

***

Okumak için tıklayınız:

Uçurum büyüyor: Fakir daha da fakirleşiyor; milyoner sayısı da artıyor!

Fakir daha da fakirleşti

İsrafın faturası millete kesilmesin

Artarak çift haneye devam: Enflasyon rakamları açıklandı!

Dikkat: Gıda enflasyonu artmaya devam edecek

Enflasyon, asgari ücret yiyor

Etiketler: şimşek
Okunma Sayısı: 3411
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı