"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Soma'da madenler devam edecek

23 Kasım 2014, Pazar 18:06
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik santrallerinin yapımı için kesilen zeytin ağaçlarının arttırılacağını söyledi.

Santral yapacak firmaların kestiği her zeytin ağacı için 10 katını dikmek zorunda olacağını belirten Yıldız, “Yalnızca Soma’dan dört rakam vereceğim. Zeytin ağaçlarımızı arttırıyoruz ve bir santral herhangi bir kestiği zeytin ağacı karşılığında 10 katını dikmek zorunda. 10 katını dikerek ancak bunları yapabilecek. Orada 153 milyon ton kömür var. Görünür ve tespit edilmiş. Bugünkü değeri 7.5 milyar dolar. 30 yıl biz bunu alacağız." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Esenler ilçe teşkilatı 5. olağan kongresine katıldı. Kongreye Taner Yıldız’ın yanısıra Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve partililer katıldı. 

Etiketler: soma, kömür, maden
Okunma Sayısı: 624
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı