"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Spot piyasada elektrik fiyatları açıklandı

06 Kasım 2016, Pazar 14:39
Gün öncesi spot elektrik piyasasında bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 180,24 lira, en düşük 11 kuruş olarak açıklandı.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, bugün elektrik piyasasında 78 milyon 691 bin 680 liralık işlem hacmine ulaşıldı.

Gün Öncesi Piyasası'nda (GÖP) bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için saat 18.00'de en yüksek 180,24 lira, saat 03.00'de en düşük 11 kuruş olarak belirlendi.

GÖP'te bir megavatsaat elektriğin aritmetik ortalama fiyatı 117,27 lira, ağırlıklı ortalama fiyatı ise 128,07 lira oldu.

Spot piyasada bir megavatsaat elektrik, bugün en yüksek 169,97 lira, en düşük 82,79 liradan işlem gördü.

AA

Okunma Sayısı: 1172
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı