"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye sınırındaki esnafa destek talebi

28 Ocak 2018, Pazar 20:00
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Suriye sınırındaki esnafa, vergi ve prim borcu ile banka kredisi konularında kolaylık sağlanmasını talep etti.

Palandöken, Suriye sınırındaki il ve ilçelerdeki esnafın çarklarının dönmesi için yapılan destekleri ve Maliye Bakanlığının bölge esnafının Ocak ayında vermesi gereken vergi beyannamelerini 26 Şubat’a kadar ertelenmesini olumlu değerlendirdiklerini ifade etti.  Bu destekleri yeterli bulmadıklarını belirten Palandöken,  “İlâve olarak esnafın tüm vergi beyannameleri ve Sosyal Güvenlik Kurumu bildirimleri ile bunların ödemeleri en az 6 ay mücbir sebeplerden dolayı ertelenmeli. Bununla beraber, bölge esnafının başta Halkbank olmak üzere tüm bankalardan kullanmış olduğu kredilerin taksitleri de yine 6 ay faizsiz ertelenmeli.” dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1329
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı