"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taksi ücretleri de uçacak

02 Mayıs 2018, Çarşamba 17:17
Taksiciler, kısa bir süre sonra hizmete girecek olan 3. havalimanına yolcu götürüp, oradan yolcu alamayacak.

İstanbul yeni havalimanında sunulacak taksi hizmeti için Yeşilköy Havalimanı’nda var olan İstanbul 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi ile anlaşıldı. Sözleşmeye göre, 3. havalimanında ilk etapta 660 taksi çalışacak, yani sadece havalimanı taksileri hizmet verecek. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, taksicilerin isyan ettiği durum ‘normal’ dedi. Habertürk’ten Esra Boğazlıyan’ın haberine göre, 3. havalimanına yolcu götüren taksiciler Yeşilköy Havalimanı’nda olduğu gibi oradan müşteri alamayacak. İşte uzun mesafe sorunu da burada başlayacak.

Zira 3. havalimanı şehir merkezine çok uzak olduğundan yolcu götüren taksici onca kilometreyi boş dönmek zorunda kalacak. 3. havalimanı için taksinin yazacağı ortalama fiyatlar şöyle: Taksim’den (E-5 üzerinden) 39 km-102 lira, (TEM üzerinden) 50 km-129 lira, Sarıyer’den (E-5 üzerinden) 43 km-112 lira, (TEM üzerinden) 37 km-97 lira, Bakırköy’den  (E-5 üzerinden) 45 km-117 lira, (TEM üzerinden) 47 km-122 lira, Büyükçekmece’den (E-5 üzerinden) 57 km- 147 lira, (TEM üzerinden) 60 km-159 lira

Etiketler: taksi
Okunma Sayısı: 1868
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı