"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tarımda üretici fiyatları arttı

15 Şubat 2019, Cuma 20:38
Tarımda üretici fiyatları (Tarım-ÜFE), ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 8,29, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 23,5 arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, Tarım ÜFE’nin Ocakta, 12 aylık ortalamalara göre yüzde 12,87 yükseldiğini ortaya koydu. Buna göre fiyatlar, aralık ayına göre Ocakta, tarım ve avcılık ürünlerinde yüzde 8,03, balıkçılıkta yüzde 11,33 ve ormancılık ürünlerinde yüzde 16,77 arttı. Bir önceki aya göre değişimde, tek yıllık bitkisel ürünlerde yüzde 15,98, çok yıllık bitkisel ürünlerde yüzde 2, canlı hayvanlar ve hayvansal ürünlerde yüzde 1,2 artış kaydedildi. Alt tarım gruplarından turunçgiller yüzde 10,66, diğer ağaç ve çalı meyveleri ile sert kabuklu meyveler yüzde 3,52, canlı kümes hayvanları ve yumurtalar yüzde 3,08 ve çeltik yüzde 1,82 artış gösterdi.

Okunma Sayısı: 990
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı