"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBB’den bankalara yönelik tavsiye kararı

08 Ekim 2018, Pazartesi 17:42
Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu, bankalara yönelik yeni bir tavsiye kararı aldı.

Türkiye Bankalar Birliği’nin tavsiye niteliğindeki kararına göre, bankalar ve diğer finansal kuruluşlara toplam nakit kredi borcu 15 milyon TL’nin altında olan işletmelerden belli şartları sağlayanlar vadesi gelen taksitleri 24’aya kadar vadelendirebilecek. 30 Nisan 2019 tarihine kadar vadesi dolacak spot kredileri ile taksitli kredilerin, bu dönemde vadesi gelen taksitlerin vadelendirilmesi 6 aya kadar anapara ödemesiz olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter’dan yaptığı açıklamada alınan bu tavsiye kararının reel sektör için çok önemli olduğu değerlendirmesini yaptı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter’dan yaptığı açıklamada alınan bu tavsiye kararının reel sektör için çok önemli olduğu değerlendirmesini yaptı.

Etiketler: tbb, banka
Okunma Sayısı: 1239
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı