"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TCMB’nin varlıkları yüzde 4.2 azaldı

29 Haziran 2018, Cuma 00:35
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2018 Mayıs ayı uluslar arası rezervler ve döviz likiditesi istatistiklerini açıkladı.

Buna göre resmî rezerv varlıkları, Nisan ayına göre yüzde 4.2 azalarak 107.3 milyar ABD doları düzeyinde gerçekleşti. Sputnik’te yer alan habere göre, TCMB’den yapılan açıklamaya göre, “Resmi Rezerv Varlıkları, bir önceki aya göre yüzde 4,2 azalarak 107,3 milyar ABD doları düzeyinde gerçekleşmiştir. Bu dönemde alt kalemler itibarıyla, döviz varlıkları bir önceki aya göre yüzde 4,7 azalarak 81,3 milyar ABD doları olarak kaydedilmiş, altın cinsinden rezerv varlıkları yüzde 2,4 oranında azalarak 24,5 milyar ABD doları olmuştur.’’ denildi. 

Etiketler: merkez bankası
Okunma Sayısı: 747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı