"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teknoloji marketi bu yıl bin kişi daha alacak

17 Şubat 2016, Çarşamba 15:12
Türkiye teknoloji perakendeciliğinin önemli markalarından TeknoSA, 15’inci yılını kutluyor.

Türkiye genelinde 300’e yakın mağazası bulunan Teknosa, önümüzdeki yıl mağaza sayısı 315’e çıkartmayı hedefliyor. Bu yılın hedefleri arasında, 15 yılda 15 bin kişiye istihdam imkanı sağlayan şirket, bin kişi daha istihdam edip 16 bin kişiye ulaşmak ve 40 milyon TL yatırım yapmak da yer alıyor. 

Sabancı Center’da yapılan basın toplantısında Teknosa’nın, teknoloji perakendeciliğinde dünya ölçeğinde bir “benchmark” olduğunu ifade eden Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, “15 yılda 130 milyon adet ürünü teknoloji severlerle buluşturduk ve Türkiye’yi teknoloji ile donattık. Bugün 300’e yakın mağazamızla doğudan batıya tüm Türkiye’de teknoloji ürün ve hizmetlerine erişim için değişmeyen adresiz. Mağazalarımız ve online alışveriş platformlarımızla Türkiye’de çoklu kanal perakendeciliğinin de öncülüğünü üstleniyoruz.” dedi.

Okunma Sayısı: 1635
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı