"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY filosundaki uçakları kiraya veriyor

30 Kasım 2016, Çarşamba 15:18
Türk Hava Yolları (THY) THYAO.IS filosundaki sekiz adet Airbus A330-200 uçağın kiralanması için Cabot Aviation'u yetkilendirdi.

Cabot Aviation'ı bünyesinde bulunduran Air Partner tarafından yapılan açıklamada, THY bünyesindeki sekiz adet uçağın dry-lease ya da wet-lease yoluyla kiralanması için Cabot Aviation'un yetkilendirildiği belirtildi.

Açıklamaya göre, 2007-2011 arasında üretilen söz konusu uçaklar 24 business ve 255 economy sınıfı koltuğa sahip.

THY, konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Reuters'ta geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir analizde, güvenlik endişeleri ve turist sayısındaki gerilemeye bağlı olarak yolcu doluluk oranlarında düşüş yaşayan THY'nin kapasite yavaşlatma tedbirleri içinde olduğu belirtilmişti.

Etiketler: thy, uçak kiralama
Okunma Sayısı: 2126
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı