"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY, İtalyan Basketbol liginin resmi hava yolu sponsoru oldu

14 Eylül 2018, Cuma 19:05
Türk Hava Yolları (THY), İtalya Basketbol Birinci Ligi’nin (Serie A) 2018-2019 sezonunda resmi hava yolu sponsoru oldu.

THY ile Serie A arasındaki resmi hava yolu sponsorluk anlaşması, İtalya’nın kuzeyindeki Bologna kentinde gerçekleştirildi.

THY Bologna ve Pisa Genel Müdürü Ahmet Halid Kutluoğlu, burada yaptığı konuşmada, en önemli İtalyan basketbol liginin hava yolu ortağı olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"THY olarak, İtalya’da ve tüm dünyada sporun başarılarını destekleme konusunda kararlıyız, özellikle de takım çalışması, liderlik ve rekabetçi ruh ile farklı kültürden insanları birleştirme gibi değerlerimizi barındıran takım sporlarını... Lega A ile yeni ortaklığımız, uzun yıllar devam etmeyi umduğumuz mesajını iletmek için saygın bir fırsat."

Lega A Başkanı Egidio Bianchi de "Yıllardır markasını birinci Avrupa kulübü etkinliği EuroLeague ile ilişkilendirmiş saygın bir ismin ortaklarımız arasına girişi, hareketimizin büyümesini teyit ettiği için bizi gururlandırıyor." ifadesini kullandı.

THY, 1959 yılından bu yana İstanbul’dan İtalya’ya uçuşlar düzenliyor. THY’nin her gün İtalya’nın Bari, Bologna, Katanya, Milano, Napoli, Pisa, Roma ve Venedik olmak üzere 8 şehrinden İstanbul'a seferleri bulunuyor. Yolcular, İtalya’nın 8 şehrinden İstanbul aktarmalı olarak 122 ülkeye ulaşım sağlayabiliyor.

 

AA

Etiketler: THY, İtalya, anlaşma
Okunma Sayısı: 1217
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı