"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY kargo yüzde 81 zam yaptı

20 Eylül 2018, Perşembe 17:00
Türk Hava Yolları (THY), uçak kargo gönderim ücretine yüzde 81 + yüzde 18 KDV oranında zam yaptı.

THY, uçak kargo gönderim ücretine (KG birim) yüzde 81 + yüzde 18 KDV oranında zam uyguladı. Kilogram birim ücreti 1.10 TL’den, 2 TL + yüzde 18 KDV’ye çıkarıldı. Tekstilcilerden THY’ye: Biz yerli diye uçarken onlar İtalyanlara elbise tasarlatmış Evrensel’in aktardığı habere göre, bütün bölgeler için geçerli olacak zamlı tarife önceki gün  itibarıyla geçerli oldu. Söz konusu zammın, kağıt maliyeti sorunu ile boğuşan gazete ve dergilere yeni bir yük getireceği belirtildi. THY kargosunu kullanan basının zamlardan doğrudan etkileneceği kaydedildi.

Etiketler: thy, kargo
Okunma Sayısı: 1016
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    21.9.2018 09:28:08

    THY da MANİPÜLASYON YAPIYOR demek ki. DÖVİZ FIRLAR suçlu DIŞ GÜÇLER amma DOLAR ile sözleşmeye imza atarken GANDIRILMIŞTI , Takımlarımız yabancı oyuncularla döviz üzerinde sözleşme yapar,bunlarla boy bpy resim çektirip hava atarken yine gandırılmıştı. OBAMA-PKK,SALİH MÜSLİM,BARZAN, FG,KANDIRAN KANDIRANA GÜYA amma ASIL MÜSLÜMANI VE TC.VATANDAŞINI GANDIRAN HAS ŞAHSİYET O.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı