"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TL'nin değeri bir yılda 10.29 puan azaldı

04 Ocak 2019, Cuma 20:30
Türk Lirası'nın değeri, aralıkta bir önceki yılın aynı ayına göre TÜFE bazında 10.29 puan ve Yİ-ÜFE bazında 2.36 puan azaldı.

Reel efektif döviz kuru endeksi, aralıkta TÜFE bazında 0.41 puan artarak 75'e yükseldi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan geçici verilere göre, 2003=100 bazlı reel efektif döviz kuru endeksi, TÜFE bazında aralıkta bir önceki aya kıyasla 0.41 puan artarak 75'e çıktı. Endeks, kasım ayında 74.59 düzeyinde bulunuyordu.

Yİ-ÜFE bazında reel efektif döviz kuru endeksi aralıkta bir önceki aya göre 0.63 puan azalışla 82.41'den 81.78'e geriledi.

Türk Lirası'nın değeri, aralıkta bir önceki yılın aynı ayına göre TÜFE bazında 10.29 puan ve Yİ-ÜFE bazında 2.36 puan azaldı.

 

Etiketler: Türkiye, ekonomi, TÜFE, döviz
Okunma Sayısı: 2386
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı