"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Turkcell'in ilk çeyrek net kârı açıklandı

27 Nisan 2017, Perşembe 10:19
Turkcell'in net kârı yılın ilk çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18.5 azalarak 459 milyon liraya düştü.

Turkcell'dan yapılan açıklamaya göre, grup bazında gelirlerin yılın ilk çeyreğinde yüzde 25.6 artışla 4 milyar 53 milyon liraya yükseldi.

Yılın ilk çeyreğini değerlendiren Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Yılın ilk çeyreğinde net kâr 459 milyon TL oldu. 2016 yılının ilk çeyreği ile karşılaştırıldığında FAVÖK ise yüzde 39.8 artışla 1 milyar 400 milyona ulaşarak yeni bir rekora imza attı. Turkcell Türkiye ise finansal hizmet gelirleri de dâhil edildiğinde yüzde 25.4 büyüdü" dedi.

Turkcell’in GSM operatöründen dijital hizmet şirketine dönüştüğünü dile getiren Terzioğlu, “Kendi teknolojisini üreten ve dünya çapında servis sağlayan dijital hizmet şirketine dönüşme yolunda attığımız adımların karşılığını bu yılın ilk çeyreğine hem gelir, hem de FAVÖK’te rekorlara imza atarak almaya devam ettik. 2017’nin ilk çeyreğinde Turkcell Türkiye ciromuzun yüzde 18’ini dijital servislerden sağladık. Turkcell mühendislerinin geliştirdiği servislerimizin sayısı 98’e ulaşırken öne çıkan dijital servislerimizin toplam indirilme sayısı 53 milyonu aştı” dedi.

DHA

Etiketler: turkcell
Okunma Sayısı: 1611
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı