"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Turkcell'in yüzde 13,76 hissesi için teklif verildi

17 Mart 2015, Salı 09:27
Alfa Telecom Turkey, Çukurova Telecom Holdings'in, Çukurova Grubu şirketlerinden Çukurova Finance International'a ait olan ve Ziraat Bankası'na ipotekli yüzde 13,76 oranındaki Turkcell İletişim hisselerini satın almak için teklifte bulundu.

Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan özel durum açıklamasında şunlar kaydedildi:

"Alfa Telecom Turkey Limited, bir British Virgin Islands şirketi olan Çukurova Telecom Holdings Limited’in, Çukurova Grubu şirketlerden Çukurova Finance International Limited’e (Çukurova) ait olan ve hukuki bir ipoteke binaen Ziraat Bankası AŞ (Ziraat) adına kayıtlı olan ve Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'deki yaklaşık yüzde 13,76 oranındaki dolaylı hisseye tekabül eden 51 adet B Grubu hissesinin tamamını hisse başına 54 milyon 902 bin dolar bedel mukabilinde satın almak üzere, Çukurova ve Ziraat'e ilgili hissedarlık sözleşmesi uyarınca teklifte bulunmuştur."

AA

Etiketler: turkcell, hisse, alfa
Okunma Sayısı: 1107
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı