"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’nin en iyi katılım bankası seçildi

10 Haziran 2015, Çarşamba 15:22
The Financial Times Grubu’na ait yayın organı The Banker’dan Albaraka Türk’e üçüncü kez ödül verildi. ‘Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası’ ödülünü alan Albaraka Türk, Albaraka Bankacılık Grubu’nun faaliyet gösterdiği ülkelerde ödüle layık görülen tek banka oldu.

Albaraka Türk, The Banker tarafından düzenlenen “Islamic Bank of The Year 2015” (Yılın İslami Bankası 2015) yarışmasında ‘Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası’ seçildi. The Financial Times Grubu’na ait dünyanın önde gelen finans yayınlarından biri olarak gösterilen The Banker’ın 2013 yılından beri düzenlediği yarışmada, Albaraka Türk üç kez aynı ödülün sahibi oldu. 

Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “2014 yılında bizim için en zor görev, ülkedeki ekonomik durumla yüzleşmek ve bu durumla uygun bir ilişki yürütmekti. Bu süreçte ekonomik büyümedeki ve ihracattaki yavaşlama ve dövizdeki dalgalanmalara rağmen karlılığımızı ve sürdürülebilir büyüme politikamızı hayata geçirmeyi başardık” değerlendirmesini yaptı. 

Bu ödülle, Albaraka Bankacılık Grubu’nun faaliyet gösterdiği ülkelerde ödüle layık görülen tek banka Albaraka Türk oldu. Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk için The Banker’dan yapılan açıklamada, “Albaraka Türk, sadece rakamsal verilere dayanarak değerlendirdiğinde 2014’te başarılı bir yıl geçirdi. İslami uyumlu varlıklarını yüzde 22.68 oranında artırırken, KOBİ müşterileri yüzde 30 oranında artarak, 48 bine ulaştı” denildi. 

Haber Merkezi

Etiketler: albaraka türk, ödül
Okunma Sayısı: 3034
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı