"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasının yolu...

30 Nisan 2017, Pazar 13:54
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, işçi ve işverenin birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki asli unsur olduğunu, Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasının yolunun, emekçi ve girişimci dayanışmasından geçtiğini belirtti.

Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Girişimci ve sanayici olmadan emekçilerin, emekçiler olmadan da kendilerinin bir şey ifade etmeyeceğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu,"İşçi ve işveren birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki asli unsurdur. Bizler işçi ve işveren örgütleri olarak çıkarlarımız farklı da olsa, mesele ülke meselesi, millet meselesi olduğunda ne mutlu ki tek yumruk olmayı, birbirimizi sevmeyi ve anlamayı başarmış bir toplumun temsilcileriyiz. Dolayısıyla Türkiye’nin hedeflerine ulaşması, milli gelirini artırması ve daha müreffeh daha güzel günler görmesinin yolu, emekçi ve girişimcinin dayanışmasından geçer." ifadelerini kullandı.

Bu vesileyle Türk iş dünyası adına, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir medeniyetin mensupları olarak, bütün emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik eder, refah, sağlık ve mutluluk dilerim."

"Üzerimize düşen büyüme ve ilerlemeye devam etmek"

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen de Türkiye'nin çalışma barışı konusunda dünyaya örnek gösterilecek konumda olduğunu belirterek, işçi ve işverenler olarak üzerilerine düşenin, bu iş birliğini korumak, birlikte çalışmaya, üretmeye, büyümeye ve ilerlemeye devam etmek olduğunu ifade etti.

AA

Okunma Sayısı: 1588
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı